Tagok

Bényi Anna

„Számomra ez egy nagyon kemény önismeret. Úgy élem meg, hogy a valódi énemet és az elnyomott részeimet, amiket nem vállalnék be amúgy, felhozom önmagamból. Ezeket aztán be is építem az életembe. Ha egyszer itt sikerül átlépnem a korlátaimat, akkor onnantól kezdve az már nem akadály a való életben sem.”

 

Polgári Krisztina

„Amit csinálunk, annak a legnagyobb ereje, hogy osztatlan figyelemmel jelen vagy. Nincsenek előre meghatározott szabályok. Nem tudod, hogy a következő pillanatban ki hogyan fog mozdulni. Nem tudod, hogy hogyan fogja megélni a másik azt az érzést, ami belőled jön. Azt gondolom, hogy a színháznak azért van hatalmas energiája, mert totálisan olyan, mint az élet.”

 

Haracsi Zénó

„Jelenleg, azt próbáljuk elérni, hogy minél természetesebben és őszintén tudjunk létezni a színpadon és ez sajnos átgyűrűzik a világba is, a mindennapokba. Hát kegyetlenül élem meg, minden összejön, amit szeretnék. Én csak ennyit tudok a színházról.”

 

Szakács Mercédesz

„ImádOm. Végtelen szeretet, tudatosság, mély terápia hatja át ezt a mágikus teret, ami létrejön köztünk. Csoda, ahogyan bárki, aki akár nézőként csatlakozik, átélheti velünk legbensőbb félelmeit, vágyait és a jelenlétet. Álmaimban sem gondoltam volna, hogy egy ilyen csodában vehetek részt. Mélybe taszít, majd magasra emel, áthatja minden sejtem és minden próba után egy új ember tér haza.”

Hunyadi Anna

 

 

 

 

Dánfi Tímea